Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

ΦΟΛΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Την καταγγελία αυτή την κάνουν κάτοικοι της περιοχής..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.!
ΟΛΑ ΞEΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΓΑΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑ ΚΑΙ 20 ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑΟΠΩΣ ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ & ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΥΨΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..
ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΗΣ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΚΛΠ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ???
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ???
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΚΥΡΙΟΥΣ) ...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Στείλτε τις πληροφορίες σας στο himaira@himaira.gr;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου