Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

εκδηλωση για τα αδεσποτα 01/02/09


"H εταιρεία vit-anima care, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 01-02-2009 και ώρα 17:30 στο ΡΟΔΙΝΙ με θέμα τους «φίλους μας τα αδέσποτα ζώα».

Στόχος μας είναι η ενημέρωση του πολίτη ,για την ευθύνη και τον σεβασμό που απαιτεί η συνύπαρξη μας με τα ζώα, σε συνεργασία κάθε φορά με αντίστοιχους ειδήμονες ανάλογα με το θέμα.

Πρωταρχικό μας έργο είναι να... αναπτύξουμε σχέσεις φιλίας με τα ζώα.

Αυτή μας τη σχέση την υλοποιούμε έμπρακτα με οργανωμένες συνεδρίες και σεμινάρια, σε θέματα γύρω από τα ζώα είτε αυτά είναι κατοικίδια, είτε παραγωγικής φύσεως, είτε αδέσποτα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωφελή εκστρατεία, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του νησιού μας, ευαισθητοποιώντας τους πολίτες του τόπου μας. Αποδεικνύοντας λοιπόν έμπρακτα η εταιρεία μας το σκοπό της, διοργανώνει ημερίδα με θέμα τα «αδέσποτα».

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν από κτηνίατρους , εκπαιδευτές και άλλους σχετικούς φορείς ενημέρωση σε ποικίλα θέματα γύρω από τα ζώα. προβληθούν με τηλεοπτικά μέσα ταινίες μικρού μήκους και με βάση αυτών, θα αναπτυχτεί συζήτηση για να διασαφηνισθούν μύθοι και αλήθειες που αφορούν τα ζώα.

Τέλος πήραμε το θάρρος να ζητήσουμε την παρουσία σας ,την κατανόηση σας και την υποστήριξη σας σ' αυτή μας την προσπάθεια. Θεωρούμε ευθύνη μας να ενημερώνουμε και να κινούμε το ενδιαφέρον του πολίτη, του πολίτη -αγρότη, πολίτη-κυνηγού, πολίτη -κτηνοτρόφου και κάθε ενδιαφερομένου.

Θέτουμε ως σκοπό μας να κάνουμε κατανοητή την ευθύνη, τον σεβασμό και την σωστή αντιμετώπιση που απαιτεί η συνύπαρξη μας με τα ζώα, εφόσον είμαστε όλοι μέλη του ίδιου πλανήτη.Έτσι με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ζητάμε τη συμμετοχή σας σε αυτό το έργο αγάπης και συγγνώμης προς τη φύση και τους συγκάτοικους μας τα ζώα.

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Μια αγκαλιά για τους άγγελους του δρόμου

1η Ημερίδα με θέμα τα αδέσποτα ζώα.

Τιμή εισόδου 5ευρώ

Μάθε - Ενημερώσου - Πρόσφερε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΚατά τη διάρκεια της ημερίδας:

- Θα προβληθούν συγκλονιστικά video- Ομιλίες κτηνιάτρων και εκπαιδευτών με θέματα την δηλητηρίαση και την αντιμετώπιση της, την εγκατάληψη, την κακομεταχείρηση...

- Ευαισθητοποίηση νέων σε θέματα ζωοφιλίας

- Μικρά παιδιά θα διηγηθούν ιστορίες αγάπης

- Ομάδα Φωτογράφων θα εκθέσει έργα με θέμα τα αδέσπατα της Ρόδου

- Πασαρέλα από αδέσποτα που υιοθετήθηκαν από οικογένειες

- Συμμετοχή Φιλοζωικών Οργανώσεων

-Συμβουλές από αρμόδιους φορείς για το κατοικίδιο σας

-Θα κληρωθούν δώρα μεγάλης αξίας ματαξύ αυτών εκπαίδευση "βασικής υπακοής" αξίας 800ευρώ

- video σκυλίσια ζωή

- Εισαγωγή στο θέμα των αδέσποτων από τη διοργανώτρια εταιρία CARE VIT ANIMAΗ φωτογραφική ομάδα photOrion του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «ΩΡΙΩΝΑΣ» συμμετέχει στην ημερίδα με έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα αδέσποτα ζώα.


Εσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα διατεθούν στο Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων"http://www.rhodes24.gr/default.aspx?id=296&lid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου