Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ

Τελικά η Βαλεντίνη βρέθηκε και μάλιστα βρέθηκαν και οι άνθρωποι που την έχουν υιοθετήσει!Μέσω αφίσας στο κτηνιατρείο όπου συμπτωματικά την πήγαν σταΜέγαρα,ευτυχώς βεβαιωθήκαμε ότι είναι καλά και τις προσεχείς μέρες ηνέα της οικογένεια,που έψαχνε και παλιότερα για σκυλάκι,θαυπογράψει συμβόλαιο υιοθεσίας για την Βαλεντίνη.
Τέλος καλό,όλα καλά.
StraysHelp
H Βαλεντινη είναι ένα σκυλί που ανήκει σε σωματείο, έχει περάσει από 7 αποτυχημένες υιοθεσίες, παρόλο που είναι μόνο 15 μηνών και πολύ πολύ ήμερη και φιλική. Θεωρώ πως ολαυτα που της έτυχαν της συνέβησαν μόνο και μόνο επειδή είναι pit bull και ελάχιστοιΈλληνες γνωρίζουν της ευαισθησίες και τις ιδιαταιροτητες μιας τέτοιας ράτσας.
Ο τελευταίος ανάδοχος γονιός της είναι αστυνομικός, θεώρησε σωστό επειδή του έσκαβε την αυλή να τη χαρίσει αλλού , αντί να την επιστρέψει στο σωματείο από όπου τηνυιοθέτησε ,όπως ορίζει ο νόμος.
Δεν έχει κρατήσει όπως μας είπε στοιχεία , ούτε τηλέφωνο « της κοπέλας που την υιοθέτησε από τα Μέγαρα» Ανησυχούμε για τη ζωή του ζώου , αλλά και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι στο δρόμο ένα καθαρόαιμο Pit pull Πολύ βασανισμένο με ότι αυτό συνεπάγεται , παρακαλούμε πολύ τη κοπέλα που τη υιοθέτησε να επικοινωνήσει μαζί μας, διαφορετικά οποιoς είδε η γνωρίζει κάτι γιαυτο το πλάσμα ας μας καλέσει στα τηλέφωνα6938117816, 6909303181 ,mail: adespotakia@gmail.com************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου