Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Γίνε Αρωγός στην προσπάθεια μας



We rescue You Save.
  • Ποιοι είμαστε

Το ΚΑΖ (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988.
Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων ήταν αυτό που μας ένωσε από την αρχή. Η υπεράσπιση του δικαιώματος τους στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.Ολη η δραστηριότητα του Συλλόγου στηρίζεται στην αγάπη και στην εθελοντική δράση των μελών του, αλλά και στις δωρεές και χορηγίες.
Με πολλούς αγώνες και θυσίες το ΚΑΖ απέκτησε ιδιόκτητη έκταση 7 στρεμμάτων στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου κατασκευάστηκε μία σύγχρονη μονάδα περίθαλψης και θεραπείας αδέσποτων ζώων, το Καταφύγιό τους.

Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων λειτουργεί αποκλειστικά σαν κέντρο διέλευσης των ζώων κι όχι σαν χώρος μόνιμης παραμονής τους.

  • Οι Στόχοι μας

Θα θέλαμε να ξημερώσει η μέρα που δεν θα υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους. Πιστεύουμε ότι για να γίνει πραγματικότητα η ουτοπία, ο μόνος αποδεκτός δρόμος είναι οι στειρώσεις των ζώων και η αγωγή του πολίτη. Αυτοί είναι κι οι στόχοι μας.
- Συντήρηση των εγκαταστάσεων του Καταφυγίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, για περίθαλψη μετά την στείρωση, για εμβολιασμούς και θεραπείες άρρωστων ή τραυματισμένων αδέσποτων. Στη συνέχεια, υιοθεσία ή επανένταξη στους χώρους περισυλλογής τους.
- Επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και ανάδειξη του προβλήματος που προκαλεί η ανεύθυνη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα ζώα. Τα ΜΜΕ, τα σχολεία, οι ημερίδες, αποτελούν για το ΚΑΖ πεδίο ενημέρωσης, διαφώτισης και αγωγής του πολίτη και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

  • Πως μπορώ να βοηθήσω.

Το ΚΑΖ χάρη στην οικονομική υποστήριξη των μελών του καταφέρνει να συνεχίζει τις δράσεις του. Μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος μας με μία ετήσια συνδρομή (40 ευρώ και 20 ευρώ μαθητές) και να βοηθήσεις τα αδεσποτάκια του Καταφυγίου.  Θα ενημερώνεσε για τις δραστηριότητες του ΚΑΖ καθώς και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.
Επικοινώνησε με το kazshelter@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου