Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ : τι είναι και πώς λειτουργεί



Κάποια από τα ζωάκια μας, δύσκολα (ή πιθανόν και ποτέ) θα βρουν οικογένεια και παραμένουν όλη τους τη ζωή στο Καταφύγιο. Είτε επειδή φοβούνται τους ανθρώπους, είτε επειδή είναι άρρωστα και κανένας δεν θέλει να τα φροντίσει, είτε διότι είναι μεγάλα σε ηλικία, ή ακόμα, πολύ απλά, επειδή ποτέ κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτά.
Κάποιοι πάλι από εσάς, αγαπάτε και πονάτε τα αδέσποτα και πολύ θα θέλατε να τα βοηθήσετε αλλά είτε έχετε ήδη πολλά ζωάκια και δεν μπορείτε να πάρετε κι άλλο, ή δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείτε πιο ενεργά μαζί τους.
Οι εικονικές υιοθεσίες προσφέρουν την ιδανική λύση : αφενός μας βοηθάτε να κρατήσουμε σε έναν ασφαλή χώρο και να φροντίζουμε σωστά σκυλάκια που δεν έχουν πολλές ελπίδες να βρουν οικογένεια ή να επιβιώσουν στο δρόμο και αφετέρου σας ΄προσφέρουν τη χαρά να σώσετε ένα σκυλάκι

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Από το άλμπουμ μας «Εικονικές Υιοθεσίες» διαλέγετε το σκυλάκι που μίλησε στην καρδιά σας και θέλετε να βοηθήσετε.
Η υποχρέωση που αναλαμβάνετε είναι να καταθέτετε κάθε μήνα ένα σταθερό μίνιμουμ ποσό (από 5€ μέχρι όσα εσείς μπορείτε να διαθέσετε) για τις ανάγκες του «παιδιού» σας. Φυσικά το ποσό μπορεί να διαφέρει από μήνα σε μήνα, απλώς δεν μπορεί να πέσει κάτω από το μίνιμουμ που θα έχετε δηλώσει – κι αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι πρέπει κι εμείς να μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Το κάθε ζωάκι μπορεί να έχει και 2,3, ακόμα και 4 εικονικούς γονείς – ανάλογα με τα έξοδα διαβίωσής του και το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο κάθε γονιός, έτσι ώστε να καλύπτονται.
Από εκεί και πέρα, εάν μπορείτε και θέλετε, θα είναι χαρά μας να έρχεστε να βλέπετε το «παιδάκι» σας και να το βγάζετε βολτούλα ή απλά να του δίνετε λίγα χάδια.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όταν πάρετε την απόφασή σας, μας στέλνετε ένα mail στο kazshelter@gmail.com, αναφέροντας τα στοιχεία σας : όνομα, επίθετο, διεύθυνση και ΤΚ, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και το σκυλάκι που θέλετε να υιοθετήσετε και το ποσό που θα διαθέτετε κάθε μήνα.
Οι καταθέσεις θα γίνονται στον παρακάτω λογαριασμό με αιτιολογία το όνομά σας και εφόσον είναι εφικτό, θα μας περνάτε την απόδειξη με φαξ στο 210 8012149 ή, αν δεν γίνεται, θα μας ενημερώνετε με ένα e-mail, πάλι στο kazshelter@gmail.com
Alpha Bank - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Paypal Account : kazshelter@gmail.com
118002002 009146
IBAN: GR 76 0140 1180 1180 0200 2009 146
SWIFT ή BIC: CRBAGRAA XXX
**Οι αποδείξεις θα στέλνονται ταχυδρομικά ανά τρίμηνο**

ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

Κάθε εικονικός γονιός παραλαμβάνει ένα πτυχίο του ΚΑΖ με τη φωτογραφία του ζώου που έχει υιοθετήσει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου