Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Wag-A-Thon στην Ελλαδα !! Το ΚΑΖ θα ειναι εκει ....

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Στις 11/10 το ΚΑΖ θα λάβει μέρος στην ετήσια συνάντηση που κάνει το Φιλοζωικό Σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται Wag-A-Thon και είπαμε να βοηθήσουμε με τη συμμέτοχη μας αυτή την όμορφη προσπάθεια που γίνεται από το Σωματείο της Ν.Φιλαδελφειας.

http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThon.html

Θα κάνουμε γύρους με τα σκυλιά μας στο Πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας μεμονωμένα ή σε ομάδες και ταυτόχρονα θα περάσουμε καλά, θα διασκεδάσουμε και θα δείξουμε στον κόσμο την προσπάθεια μας για τα αδέσποτα :-)

Όσοι από εσάς θα ήθελαν να υποστηρίξουν αυτή τη προσπάθεια πολλών ανθρώπων εθελοντών αλλά και σωματείων,είτε με το να έρθουν την Κυριακή 11/10/09 στο πάρκο της Ν.Φιλαδελφειας (στο τέλος του email υπάρχει link με την τοποθεσία, τις στάσεις του τραίνου και των λεωφορείων), είτε με το να δώσουν ένα οποιοδήποτε μικρό η μεγάλο ποσό για την προσπάθεια αυτή στο ΚΑΖ μπαίνοντας online στο

http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonPledgeTeams.html ,

έτσι ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι 500 ευρώ.

Τα ποσά μαζεύονται από το Σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας και στο τέλος δίνουν το 25% από το ποσό που έχει μαζευτεί συνολικά.

Στο παραπάνω link απλά μπαίνετε και γράφετε την ομάδα, που είναι ΚΑΖ Shelter Team και από κάτω τα στοιχεία σας και το ποσό που θα θέλατε να διαθέσετε είτε βάζοντας γύρους και ποσό ή απλά ένα ποσό (το οποίο είναι και το προτιμότερο ).

Τα χρήματα κατατίθενται στην Εθνική Τράπεζα - από το site της Ν.Φιλαδελφειας θα βρείτε τα στοιχεία - είτε με πληρωμή μέσω PayPal - και αυτό επίσης θα το βρείτε μέσα από το site (βρίσκετε ακριβώς από κάτω από τη φόρμα που θα συμπληρώσετε ένα link που σας οδηγεί στους τρόπους πληρωμής ) - ή με το να έρθετε να μας δείτε από κοντά δίνοντας εκεί αυτό που ο καθένας επιθυμεί και φυσικά εφόσον είναι μέσα στις δυνατότητες του.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και ελπίζουμε να μας βοηθήσετε σε αυτή μας την προσπάθεια.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την όποια βοήθεια έχετε δώσει όλα αυτά τα χρόνια στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων.

Οδηγίες προσελευσης

http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonLocation.html


Dear All,

On October the 11th KAZ will take part at the annual meeting that the "Friends of Animals shelter of Nea Philadelphia" is organizing.
For the first time this year there is a Wag-A-Thon and we think that this will be a good chance to help.
What is a Wag-A-Thon? (
http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThon.html)

We will run the paved distance in the paved root of the Park of Nea Philadelphia (Alsos) with or without our dogs, single or in teams, have fun meet people, and most importantly take the pledge to help the animals (//www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonPledgeTeams.htm).


The people who would like to support this event either with their presence on Sunday the 11th of October (at the end of our e-mail you will find all the information on how to get there), or by just donating an amount small or big in the name of KAZ Team.

Our goal is to reach 500euros.

Οur group benefits 25% of the donations our team receives. Here under you will find the KAZ shelter team pledge and you can deposit an amount either by each round the team completes or just a total (which is preferable).

You can make a bank deposit (all details are on the NF site //www.friendsofanimals-nf.com/WagAThonPledgeTeams.htm) or through PayPal.

You can even come and see us in person and give what you wish on the Wag-A-Thon register booth.

We would be really happy to see you in person and we sincerely hope that you will support our effort.
And even if this is not possible, we wish to thank you once more for every assistance you have provided to the KAZ Shelter through the years.

KAZ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου