Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Σχεδιο Μαζικης Εξοντωσης

''Δυστυχως,δεν προκειται για φαρσα. Ουτε για την υστερικη αντιδραση ορισμενων φιλοζωων που βλεπουν παντου γυρω τους συνομωτες. Προκειται για ενα <<μακροπνοο>> σχεδιο απαλλαγης των αδεσποτων ζωων σε πανευρωπαικη κλιμακα, με το προσχημα της περιφρουρησης της δημοσιας υγιεινης, απο τον ΟΙΕ.
Τι ειναι ο ΟΙΕ? ειναι ενας οργανισμος που αριθμει 173χωρες-μελη και δημιουργηθηκε για να αποτρεψει την εξαπλωση των επιζωοτικων μεταδοτικων ασθενειων στην Ευρωπη. Κατι τι θελει απο τη ζωη μας? μα,φυσικα,να την κανει καλυτερη! βλεπετε,η ευρωπη εξαντλησε την ανθρωπια της(και την υπομονη της)απεναντι σ'αυτους τους γραφικους τυπους που πιστευουν πως το προβλημα των αδεσποτων ειναι ενα προβλημα καθαρα ανθρωπινο και αφορα οχι μονο εκεινους που εγκαταλειπουν ζωα στο δρομο αλλα κ ολους οσοι τους ανεχονται. Ετσι, επειτα απο χειρονομιες καλης θελησης, οπως κ η συνθηκη του Στρατουσβουργου κ η πανευρωπαικη συμφωνια για την προστασια των ζωων συντροφιας, αποφασισε να ανεθεσει σε καποιον αλλον να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια..ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΙΟ, το ευρωκοινοβουλιο θα αποφασισει αν θα αναθεσει στον ΟΙΕ το ζητημα των αδεσποτων ζωων, και ειναι βεβαιο οτι θα <<παιξει>> με τη διαρκως αυξανομενη ανησυχια των ευρωπαιων πολιτων πανω στη δημοσια υγεια. Θα ακουστουν παλι οι <<τρελες αγελαδες>>, η <<νοσος των πουλερικων>>, θα υπογραμμιστει με εμφαση ο κινδυνος επανεμφανισης της λυσσας και θα προταθει η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ:

Να στηθουν στις μεγαλες πολεις των χωρων-μελων ΚΕΝΤΡΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΖΩΩΝ,οπου ο μπογιας θα ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ .

ετσι θα περιφρουρηθει η δημοσια υγεια στην ευρωπη και θα πορευθει ανενοχλητη στο δρομο της αναπτυξης και της προοδου.. στην Ελλαδα που βριθει αδεσποτων, δεν εχει παρουσιαστει ουτε ενα κρουσμα (καποιος ας με διορθωσει αν κανω λαθος)μολυσματικης ασθενειας με αφετηρια τα ζωα στους δρομους. Και η λυσσα εχει να εμφανιστει απο τη δεκαετια του '60. Αλλα δεν πειραζει...η νοσος των πουλερικων σκοτωσε δυο χουφτες ατυχους ανθρωπους μεσα στις εκατονταδες των εκκατομυριων πολιτων της Ε.Ε. και παρ'ολα αυτα,τα media την <<επαιζαν>> πρωτη ειδηση για μηνες. Κατι παρομοιο συνεβει με την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια, αν θυμαστε.
.Αντιδραστε με οποιον τροπο μπορειται, ζητηστε εξηγησεις, υπογαψτε αιτησεις διαμαρτυριας http://www.gopetition.com/online/25513.html
και μην καταπιετε οτι δικαιολογια που μας σερβιρουν. Ο κοσμος δεν χρειαζεται αλλους δημιους. Χρειαζεται υπευθυνους ανθρωπους. Το ενα αποκλειει αυτοματα το αλλο....''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου