Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μαθηματα ζωης

Στην αποτρόπαια εποχή που διανύουμε, όπου το φόλιασμα των τετράποδων συντρόφων μας, είτε τα φροντίζουμε στο δρόμο είτε μέσα στο σπίτι μας, θεωρείται έγκλημα μόνο απο τους φιλόζωους και όχι απο το κράτος, το ΚΑΖ blog ανοίγει μία καινούργια ενότητα «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ», μέσα στην οποία θα αναδεικνύει την ΨΥΧΗ, την ΔΥΝΑΜΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ αυτών των ζώων.

Αν, έστω για ένα λεπτό, παρατηρούσαμε τα υπέροχα αυτα τα υπέροχα πλάσματα θα αντιλαμβανόμασταν πως τα μαθήματα που μπορούμε να κερδίσουμε είναι ανεκτίμητα. Επειδή όμως είμαστε «ανώτεροι!» αποφασίζουμε ότι τα ζώα αυτά ούτε νοιώθουν, ούτε αντιλαμβανονται την πραγματικότητα, ούτε καν του αξίζει να ζουν....!!!

Σε αυτή την ενότητα, θα προβάλονται ιστορίες και video που με πράξεις , χωρίς καν λόγια, οι ψυχές αυτές μας δείχνουν το μεγαλείο και την δύναμη της ψυχής τους. Ας μάθουμε κάτι !!!

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τους υποστηριχτές μας, που δεν μας αφήνουν να ξεχνάμε λεπτό όλα όσα μπορούν τα ζώα να προσφέρουν... ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα μπορέσουν και άλλοι να «ξυπνήσουν» και να δουν στα μάτια των τετράποδων το μεγαλείο που φέρουν μέσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου