Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ανακοινωση για το Party Animals


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί τη διαφάνεια του Φιλοζωικού Σωματείου "Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων" (ΚΑΖ). Ως Σύλλογος ελέγχεται από το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική του Συνέλευση. Όλες οι αποφάσεις και οι οικονομικές του πράξεις είναι ανοικτές και δημόσιες και όποιο μέλος του επιθυμεί μπορεί να τις δει και να τις ελέγξει.

Το ΚΑΖ παρακολουθούσε καθημερινά τις απορίες και την αγωνία των ανθρώπων που μας στηρίζουν, σχετικά με το Party Animals. Ο λόγος που το ΚΑΖ δεν πήρε θέση στις συζητήσεις στο facebook ήταν καθαρά ουσιαστικός. Δεν γνωρίζαμε τί ακριβώς είχε γίνει.

Μετά από e-mail ενεργού μέλους της φιλοζωικής κοινότητας προς την Nestle και την απάντηση της εταιρίας ενημερωθήκαμε ότι: Η Nestle πρόσφερε 130 Χ 18 = 2.340 κιλά τροφής, με αυτονόητο "αντάλλαγμα" να μπει το λογότυπο της Friskies ως υποστηρικτής της εκδήλωσης στις αφίσες του Party, στο website κλπ. Η εταιρία τονίζει δε, ότι οι τροφές αυτές ήσαν προσφορά δικιά της και δεν έχουν καμία σχέση με τα έσοδα της εκδήλωσης!

Οι διοργανωτές λοιπόν οφείλουν -- έστω εκ των υστέρων -- να παρουσιάσουν τον οικονομικό απολογισμό της εκδήλωσης στα σωματεία, για την ενίσχυση του έργου των οποίων έγινε αυτή. Θυμίζουμε εν προκειμένω ότι "η γυναίκα του Καίσαρος θα πρέπει όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τιμία". Η διαφάνεια αυτή είναι άκρως αναγκαία προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του ΚΑΖ από ενδεχόμενες κακόβουλες κριτικές. Αναγνωρίζουμε ως σφάλμα μας το να μην επιμείνουμε από την αρχή να συμμετέχει το ΚΑΖ στη διοργάνωση και τον έλεγχο των σχετικών αποφάσεων.

Το ΚΑΖ έλαβε από την εταιρία Nestle 15 Χ 18 = 270 κιλά τροφής Friskies, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους που έσπευσαν στο Party Animals με απώτερο σκοπό να στηρίξουν το φιλοζωικό κίνημα.

Δ.Σ "Καταφυγιο Αδεσποτων Ζωων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου