Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Στις 28 Μαρτίου θα γίνει μια μεγάλη διαδήλωση στην Μαδρίτη σχετικά με τις ταυρομαχίες. Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νομάρχης της Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προτείνει τις ταυρομαχίες σαν επίσημη πολιτιστική κληρονομιά της Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή της Μαδρίτης θα συνεχίσει αν επιδοτείται και το πιο σημαντικό, ο τίτλος "πολιτιστική κληρονομιά" θα εμποδίσει την περαιτέρω απαγόρευση των ταυρομαχιών με νόμο στην Ισπανία. Σαν εποτέλεσμα, έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος συνασπισμός ΜΚΟ για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ο Alberto Diaz (ANDA), επικεφαλής της όλης κίνησης, ζητά τη συμπαράστασή μας με όποιο τρόπο είναι δυνατόν αλλά κυρίως με το να γράψουμε στο Νομάρχη ( διευθύνσεις και σημεία που πρέπει να τονιστούν στο παρακάτω κείμενο). Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Alberto anda@andacentral.org ή (στα Ισπανικά): www.latorturanoescultura.org.

Επιπλέον χρήσιμη πληροφορία είναι ότι όπως και σε εμάς με τα γουνοφόρα, οι κτηνοτρόφοι των ταύρων παίρνουν πολύ γερές επιδοτήσεις για να εκτρέφουν τα άμοιρα αυτά ζώα. Παρακαλώ πολύ ετοιμάστε ένα γράμμα με τα δικά σας στοιχεία στα αγγλικά εκφράζοντας τις απόψεις σας σχετικά και κατά των ταυρομαχιών ως πολιτιστικό γεγονός. Επίσης, θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε αν τα καταφέρατε να στείλετε την επιστολή μέσα στην εβδομάδα.


D. Ignacio González González

Vicepresidencia, Consejería de Cultura y Deporte y Portavocía del Gobierno

Comunidad de Madrid

Puerta del Sol, 7

28013 Madrid

· Bullfighting can not be a cultural issue

· It is not representative of Madrid

· It does not represent the people of Madrid where many of them does not like Bullfighting

· The decision has been proposed without previous consultation

· Withdraw the proposal


Ευχαριστώ πολύ,

Ευγενία Ματαράγκα

Evgenia Mataragka
Campaigns Coordinator

Zaloggou 13-15
10678 Athens - 210 3840010

Greek Animal Welfare Fund: over 50 years of action for Animals in Greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου